Проектування та реконструкція промислових будинків

Великий сегмент загального обсягу робіт, виконуваних на підприємстві, займає реконструкція промислових об'єктів. В основу цих робіт покладено впровадження передових наукових і технологічних розробок як українських вчених, так і відомих міжнародних компаній таких як "Sika", "Honeywell" та інших.

Фахівцями фірми зроблено технічне обстеження і проекти реконструкції унікальних інженерних споруд АТ «Одеський припортовий завод». Відновлено роботу двох веж з виробництва гранульованого карбаміду висотою по 105м , причому проектом реконструкції передбачалося повне заміщення існуючого перекриття на позначці 74м, в умовах діючого технологічного процесу.

Суттєво збільшено працездатність споруд усереднювача хімічно активних стоків, металоконструкцій транспортної галереї і несучих конструкцій транспортного цеху АТ «ОПЗ».

 

 

 

 

 

 

 

 

По робочих кресленнях підприємства здійснено модернізацію конвекційної зони печі первинного риформінгу агрегату аміаку і підземного резервуара ємністю 6000м3, що дозволило заводу значно знизити загальні витрати газу та технічної води згідно державної програми ресурсозбереження.

 

Разом з українським представництвом міжнародної компанії "Honeywell" та італійською компанією «Spazio» розроблений проект будівлі центрального пульта управління виробництвом карбаміду АТ «ОПЗ», що є пілотним проектом на території СНД.

 

 

 

 

 

У 2008 році підприємством було зроблено інструментальне технічне обстеження будівлі аеровокзалу Вінницького комунального підприємства «Аеропорт Вінниця». Доопрацювання проектно-кошторисної документації, виконаної в 1993 році інститутом «Украеропроект», і супровід ремонтних будівельно-монтажних і комплексних інженерних робіт дозволило не тільки відновити роботу аеропорту, але і перепрофілювати його на міжнародні перевезення.

ТОВ «Гервін» розробило і впровадило проекти реконструкції головного холодильного корпусу, будівель холодильника № 1 та № 2, цеху м'ясних напівфабрикатів Козятинського м'ясокомбінату. При реконструкції цеху передзабійного утримання худоби використані сучасні європейські технології в області м'ясної промисловості.

При реконструкції з розширенням магазина в м. Хмільник, будівля якого піддалася впливу високих температур при пожежі, була прийнята оптимальна конструктивна схема будівлі, яка дозволила поєднати роботу як існуючих, так і нових несучих конструктивних елементів. А сам об'єкт, проект якого розробляли фахівці організації, отримав диплом III ступеня на конкурсі кращих об'єктів побудованих в 2005 році в Україні.

Співробітниками фірми проведено обстеження та посилення конструкцій  суднонавантажувача №7,1 АТ "ОПЗ"

Розроблено проект підсилення конструкцій залізничних ваг АТ "ОПЗ"

Проект реконструкції адміністративно-побутового корпусу автотранспортного цеху АТ "ОПЗ"

Розроблено проект металоконструкції опори вітрогенератора.

Реконструкція димової труби котельного цеху АТ "ОПЗ"

Будівництво центрального пункту управління цеху виробництва карбаміду  АТ «ОПЗ»